Involucionant, també la setmana santa

Quan vaig saber que en el govern d'espanya hi hauria el PP ja em temia que les coses no anirien gaire be pels que volem avançar. El que no m'imaginava es que arribaríem a retrocedir a passos de gegant i que el seu mandat es definiria com: la destrucció total del que s'havia aconseguit amb esforç i temps, fins ara. Tot per terra !!!

I la cosa acaba de començar, no m'estranyaria que quan arribem a la setmana santa facin un decret perquè tornin els "mata-jueus", la Bula i les penitencies sagnants. I ho justifiquin sota el paraigües de la tradició i la cultura. Quins nasos!

(0) Comentaris    (0) Retroenllaços   

Tothom té fred menys...

Quan tenim alertes de freds gèlids, es posa en marxa el pla d'emergències per: avis que viuen sols, indigents, escoles, transports i carreteres, serveis,... semblaria que hem pensat en tot, però el pla s'oblida de: 
  • el gos lligat amb 1,5 metres de cadena sense caseta
  • el cavall lligat a l'arbre del mas a la intempèrie 
Amb temperatures de menys 10ºC tota la nit. I quan intentes fer memòria a les autoritats i truques a la policia local i als mossos per denunciar el cas, la resposta és esperpèntica: "si l'amo li dona de menjar i no li pega, està ben tractat". I tot i apel·lant a la llei catalana de protecció animal no obtens resposta positiva i encara et diuen: "posar una denuncia? per què ? si no hi ha res que denunciar! "

En moments així desitjo, amb tot el meu cor, que la reencarnació sigui una veritat i aquests desgraciats passin a ser: el gos encadenat i el cavall lligat durant la seva, espero que llarga, propera vida.

(0) Comentaris    (0) Retroenllaços   

Permís per matar

Si vas caminant per un parc, zona verda, jardí privat a la vista de tothom, carrer, carreró, plaça o placeta exhibint un arma a les mans... segur que no tardaràs gaire a sentir el sò estrident d'un grup de vehicles policials rodejant-te amb sirenes i llums, i pocs segons després, estaràs bocaterrós amb més de quatre polis sobre les teves espatlles. Això és el que tots trobem lògic i esperem d'aquesta societat "segura" i evolucionada en que vivim.

Però tot es torna de l'inrevés quan el qui porta l'arma és un caçador que aguaita en camps i muntanyes creuades per pistes i senders senyalitzats. Aquest caçador no solament porta un arma sinó que la dispara contra tot el que es mou. Si al disparar, com va passar aquest passat diumenge, mata una persona, el detenen. Però, després de declarar, se'n pot anar a casa com si res, ni presó preventiva! Sembla ser que l'uniforme de camuflatge i el permís de batuda dónen aquests privilegis.

(0) Comentaris    (0) Retroenllaços   

1 2 3 ... 25 26 27  Següent»